Prevencija i pregledi

Želimo Vam pružiti izvanredno iskustvo. Saznajte sve o ranoj prevenciji karcinoma te o pregledima koje je moguće obaviti u Radiochirurgia Zagreb bolnici. 

Prevencija i pregledi
Smanjite rizik od karcinoma

Radiochirurgia Zagreb nudi mogućnost redovitih pretraga i pregleda, tzv. screeninga za rano otkrivanje najčešćih karcinoma poput raka pluća, prostate, dojke i kolo-rektalnih karcinoma, kao i mogućnost dijagnostike cijelog tijela.
Screening je metoda broj jedan kada pričamo o smanjenju rizika od karcinoma. Najbolji dio svega je taj da je screening pregled lagan! Ako imate više od 50 godina, visoki rizik dobivanja karcinoma ili imate pojedine simptome, ne odugovlačite s pregledom već popričajte sa svojim liječnikom oko odlaska na pregled u Radiochirurgiju Zagreb.

No kako bi spriječili nastanak karcinoma, pripremili smo za vas poglavlje u kojem vam predstavljamo preventivne mjere koje svatko može poduzeti u svom životu. 

Prevencija

Prikaži sve
Saznajte kako ostati aktivan te odlučivati o zdravoj prehrani kako bi spriječili razvoj bolesti.

Dijagnostički pregledi

Prikaži sve
Saznajte više o opcijama i tehnikama dijagnoze raka dojke.
Saznajte više o opcijama i tehnikama dijagnoze raka pluća.

Sve što morate znati o liječenju u Radiochirurgiji Zagreb

Raspolažemo vrhunskom opremom za dijagnostiku i liječenje karcinoma uz pomoć kirurgije, radiokirurgije i radioterapije te uslugu stručnog tima hrvatskih i međunarodnih stručnjaka.