Radiokirurgija i radioterapija

 
Klinika raspolaže uređajem za radioterapiju i radiokirurgiju Varian Edge. Riječ je o tzv. linearnom akceleratoru najnovije generacije za visoko preciznu radiokirurgiju kao neinvazivnu alternativu klasičnoj kirurgiji. Edge tretira dijelove tijela koji su često kirurški nedostupni pomoću zraka visokog intenziteta i submilimetarske preciznosti.

Uređaj omogućuje provođenje najsuvremenijih oblika radioterapije (SABR/SBRT, IMRT, IGRT, VMAT) i radiokirurgije (SRS/SABR).

Ovakav uređaj pruža iznimnu fleksibilnost i mogućnost prilagodbe potrebama velikog broja onkoloških pacijenata.
 

 • Kemoterapija

   
  Poliklinika svojim pacijentima nudi i uslugu pružanja kemoterapije u prostorima koji su uređeni na način da pacijentima maksimalno olakšaju ovaj zahtjevan tretman.

 • Liječenje metastatske bolesti

   

  Koristeći opremu vrhunske kvalitete i najsuvremenije tehnologije, poliklinika Radiochirurgia Zagreb pacijentima nudi sve potrebne usluge kako bi se karcinom na vrijeme otkrio i uspješno liječio u svim njegovim fazama.

  Klinika se posebno bavi liječenjem metastatskih oblika bolesti kombinacijom radiokirurgije, radioterapije i kemoterapije.

  Naše je shvaćanje da je u liječenju ove sistemske bolesti potreban multidisciplinarni pristup koji podrazumijeva suradnju stručnjaka iz različitih područja, od onkologa do kirurga, radiologa i drugih.